BORA: het vrijwel onzichtbare afzuigsysteem voor uw kookplaat

U heeft of wilt een designkeuken, maar vindt het zonde om daar een afzuigkap boven te hangen? Logisch; afzuigkappen zijn vaak log en passen niet goed in uw interieur. Met de kookveldafzuiging van BORA heeft DOSIS in Waalwijk de perfecte oplossing! Dit afzuigsysteem is verwerkt in uw kookplaat en is daardoor vrijwel onzichtbaar. Met de afzuiging van BORA in plaats van een afzuigkap is uw designkeuken compleet! Kom snel langs bij DOSIS en ontdek BORA!

BORA biedt met kookveldafzuiging een revolutionair alternatief voor de afzuigkap. Het innovatieve merk ontwikkelde de eerste kookplaat met geïntegreerde afzuiging. De afzuiging zit tussen de kookplaten en voert de wasem naar beneden af. DOSIS in Waalwijk biedt met BORA de ultieme oplossing voor je designkeuken; geen afzuigkap, maar een vrijwel onzichtbaar afzuigsysteem. Alvast inspiratie opdoen voor uw keuken? Klik hier.

U vindt DOSIS in Waalwijk, waar veel interieurwinkels en showrooms gevestigd zijn. DOSIS springt er echter uit dankzij onze persoonlijke aanpak en onze vakkennis van interieurarchitectuur en design op maat. Ook voor de inrichting van uw (design)keuken op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Onze studio en showroom is gelegen in Noord-Brabant, nabij Kaatsheuvel, Tilburg, Den Bosch, Breda en Eindhoven, en is dus goed bereikbaar vanuit heel Nederland! Kijk alvast op onze website voor keukeninspiratie of maak nu meteen een afspraak met DOSIS!

Onze mogelijkheden kennen geen grenzen. Een volledig afgewerkt kookeiland? Een designkeuken op maat met een afzuigsysteem van BORA? Bij DOSIS verzorgen wij het voor u! Met de kookveldafzuiging in deze hightech apparatuur wordt de ventilatie van uw keuken optimaal geregeld. Zo heeft u geen grote afzuigkap meer nodig. DOSIS denkt graag met u mee voor de beste oplossing voor uw keuken. Dankzij onze werkwijze krijgt u altijd een keuken die perfect bij u past. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken voor uw droomkeuken. Kijk ter inspiratie alvast op onze site of maak een afspraak met DOSIS!

Designkeukens - keukeninrichting - keukeninterieur | Maatwerk keuken - keukendesign - keukenshowroom | Keukenzaak - Waalwijk - Kaatsheuvel | Woninginrichting - binnenhuisarchitect - interieurdesign | Lichtplan - interieurindeling - interieur op maat | Kantoorinrichting - winkelinrichting - showroominrichting | Wooninspiratie - interieurideeën - woonshowroom | Afzuigkap - afzuigsysteem - ventilatie keuken