Heel veel inspiratie voor uw huis en interieur bij DOSIS in Waalwijk!

Op zoek naar woonideeën en inspiratie voor uw interieur? DOSIS in Waalwijk biedt volop inspiratie voor de inrichting van uw complete woning. Bij ons vindt u de nieuwste woontrends en interieurideeën voor uw woning. Laat u verrassen door onze interieurs in onze sfeervolle showroom, gevestigd in een voormalig graanpakhuis in Waalwijk. Een inspirerende ruimte, waar de interieurs van DOSIS optimaal tot hun recht komen. Kleurinspiratie nodig? Interieurideeën voor de inrichting van uw woonkamer of volledige huis? Kom langs in onze showroom en ontdek onze ruimte vol kook-, woon- en werkoplossingen en héél veel inspiratie!

Een flinke dosis inspiratie is belangrijk bij de inrichting van een huis. Boeken en tijdschriften helpen vaak al een heel eind, maar de meeste inspiratie doet u op in een showroom. In de showroom van DOSIS vindt u dan ook veel ideeën voor de inrichting van uw huis: de nieuwste woon- en interieurtrends worden er gecombineerd met originele woonideeën en voorbeelden van interieurs. Een tipje van de sluier vindt u op onze website.

U vindt DOSIS in Waalwijk, waar veel interieurwinkels en showrooms gevestigd zijn. DOSIS springt er echter uit dankzij onze persoonlijke aanpak en onze vakkennis van interieurarchitectuur en design op maat. U bent bij ons dan aan het juiste adres voor kook-, woon- en werkoplossingen, maar zeker ook voor wooninspiratie. Onze showroom is gelegen in Noord-Brabant, nabij Kaatsheuvel, Tilburg, Den Bosch, Breda en Eindhoven. Hij is dan ook goed bereikbaar vanuit heel Nederland! Kijk alvast op onze website voor inspiratie of maak nu meteen een afspraak met DOSIS!

DOSIS begrijpt dat er voor het inrichten van een woning meer nodig is dan meubels en een nieuwe laag verf op de muur. Een interieur dient optimaal aan te sluiten bij uw manier van leven; er moet immers in geleefd worden. Zoekt u inspiratie voor uw interieur en wilt u woonideeën opdoen in een prachtige en inspirerende showroom? Maak een afspraak met DOSIS en kom langs!

Designkeukens - keukeninrichting - keukeninterieur | Maatwerk keuken - keukendesign - keukenshowroom | Keukenzaak - Waalwijk - Kaatsheuvel | Woninginrichting - binnenhuisarchitect - interieurdesign | Lichtplan - interieurindeling - interieur op maat | Kantoorinrichting - winkelinrichting - showroominrichting | Wooninspiratie - interieurideeën - woonshowroom | Afzuigkap - afzuigsysteem - ventilatie keuken