DOSIS in Waalwijk verzorgt de mooiste interieurs voor uw bedrijf!

Een mooie ruimte is het beste visitekaartje voor uw bedrijf. DOSIS draagt daar graag haar steentje aan bij door vorm te geven aan winkels, horeca, showrooms, kantoren, werkplekken en bedrijfspanden. Met creatieve ideeën en praktische oplossingen creëert onze interieurarchitect altijd de perfecte werkplek of winkelinrichting, passend bij de stijl van uw bedrijf. Kom voor interieurdesign en interieurbouw langs bij DOSIS in Waalwijk!

Bij DOSIS kunt u niet alleen terecht voor interieurarchitectuur, maar ook voor advies over uw interieur en voor projectinrichting. Wij zijn veelzijdig en staan uiteraard meer dan open voor uw ideeën. Samen stellen wij zo het ideale interieur samen. Een interieur voor uw horecabedrijf, winkel, kantoor of showroom? De interieurdesigner van DOSIS verzorgt het! Inspiratie en voorbeelden van de interieurbouw van DOSIS vindt u hier.

U vindt DOSIS in Waalwijk, waar veel interieurwinkels en showrooms gevestigd zijn. DOSIS springt er echter uit dankzij onze persoonlijke aanpak en onze vakkennis van interieurarchitectuur en design op maat. Voor de inrichting van uw bedrijfspand, kantoor, winkel en showroom op maat bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Onze ontwerpstudio is gelegen in Noord-Brabant, nabij Kaatsheuvel, Tilburg, Den Bosch, Breda en Eindhoven, en is dus goed bereikbaar vanuit heel Nederland! Kijk alvast op onze website voor inspiratie of maak nu meteen een afspraak met DOSIS!

DOSIS begrijpt wat een interieur kan doen voor u en uw bedrijf. Om die reden verzorgen wij graag het advies over uw interieur en het interieurontwerp van uw perfecte werkplek, mooie winkelpand of ideale vergaderzaal. Wij hebben immers ruime ervaring als kantoorinrichters, showroomdesigners en winkelinrichters. Voor ieder project kunt u dus bij ons terecht! Maak een afspraak met DOSIS en kom langs!

Designkeukens - keukeninrichting - keukeninterieur | Maatwerk keuken - keukendesign - keukenshowroom | Keukenzaak - Waalwijk - Kaatsheuvel | Woninginrichting - binnenhuisarchitect - interieurdesign | Lichtplan - interieurindeling - interieur op maat | Kantoorinrichting - winkelinrichting - showroominrichting | Wooninspiratie - interieurideeën - woonshowroom | Afzuigkap - afzuigsysteem - ventilatie keuken