Eindeloos veel interieurmogelijkheden bij DOSIS in Waalwijk!

De ultieme inrichting van uw interieur? Dat is een combinatie van een praktische indeling, een optimaal lichtplan, een geschikte vloer en goed gebruik van bestaande en nieuwe meubels. Vooral is het echter een ideale afstemming op uw specifieke ruimte en wensen. DOSIS weet dat als geen ander en verzorgt interieurs op maat. Met een perfect lichtplan, een ideale inrichting en meubels die perfect bij u passen, zorgt DOSIS in Waalwijk voor uw droominterieur. Kom langs en ontdek onze aanpak!

Een kast op maat, een uitgemeten lichtplan voor uw woning, huis of keuken en het optimaal combineren van bestaande en nieuwe meubels; dit oog voor detail maakt het verschil tussen een prima interieur en een perfect interieur waarin u zich onmiddellijk thuis voelt. DOSIS heeft veel ervaring in het creëren van interieurs voor woningen en het inrichten van huizen. In onze lichtplannen gebruiken wij verlichting van onder meer Flos en Delta Light. Meer weten over onze aanpak? Bekijk de website van DOSIS.

U vindt DOSIS in Waalwijk, waar veel interieurwinkels en showrooms gevestigd zijn. DOSIS springt er echter uit dankzij onze persoonlijke aanpak en onze vakkennis van interieurarchitectuur en design op maat. Voor woninginrichting op maat bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Onze ontwerpstudio is gelegen in Noord-Brabant, nabij Kaatsheuvel, Tilburg, Den Bosch, Breda en Eindhoven, en is dus goed bereikbaar vanuit heel Nederland! Kijk alvast op onze website voor interieurinspiratie of maak nu meteen een afspraak met DOSIS!

Onze mogelijkheden kennen geen grenzen. Een inloopkast op maat, een persoonlijk lichtplan of nieuwe meubels? Bij DOSIS verzorgen we het voor u. Onze interieurs passen u als een jas. Woongemak staat dan ook altijd centraal in onze aanpak. Zo krijgt u altijd een huis waarin geleefd mag worden. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken voor uw droominterieur. Kijk ter inspiratie alvast op onze site of maak een afspraak met DOSIS!

Designkeukens - keukeninrichting - keukeninterieur | Maatwerk keuken - keukendesign - keukenshowroom | Keukenzaak - Waalwijk - Kaatsheuvel | Woninginrichting - binnenhuisarchitect - interieurdesign | Lichtplan - interieurindeling - interieur op maat | Kantoorinrichting - winkelinrichting - showroominrichting | Wooninspiratie - interieurideeën - woonshowroom | Afzuigkap - afzuigsysteem - ventilatie keuken